Χρίστος Χριστοδούλου - Στέλλα Νικολάου Ερωτευμένοι όσο ποτέ
12/02/2014

Με μεγάλη χαρά, φιλοξενούμε ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της Κυπριακής Showbiz. Όπως μας εξομολογούνται, η γνωριμία τους ήταν τυχαία και καρμική. Αρχικά έγιναν πολύ καλοί φίλοι και μετά προέκυψε κι ο έρωτας. Αυτό που τους ένωσε ήταν η ειλικρίνεια, η επικοινωνία και ο σεβασμός που είχε ο ένας για τον άλλον. Ποτέ δεν κρατούσαν κρυφό κάτι ο ένας απ’ τον άλλον. Συζητούσαν και συζητάνε ακόμα τα πάντα όπως ακριβώς έχουν, χωρίς να κρύψουν κάτι ή να φοβάται ο ένας την αντίδραση του άλλου ή για τυχόν παρεξηγήσεις στην σχέση τους. Τους απολαύσαμε και σαν καλλιτεχνικό ζευγάρι μέσα από τις τηλεοπτικές εκπομπές Καλή μας όρεξη, Σουβλάκι με Sushi, και Μέλι Γάλα. Eίδαμε την Στέλλα να διαγωνίζεται στο χορό στο Dansing For You 1 ενώ τον Χρίστο τον παρακολουθούμε από την συχνότητα του κρατικού καναλιού, να μας παρουσιάζει τις Καυτές Πιπεριές. Ομολογώ ότι η παρουσία της Στέλλας μου έχει λείψει κι ελπίζω πολύ σύντομα να τους δούμε ξανά μαζί, σε κάποιο τηλεοπτικό Magazino.

Είστε από τους ανθρώπους που δεν προκαλούν. Πως καταφέρατε να αφήσετε τα media εκτός της προσωπικής σας ζωής;

Στέλλα: Γιατί απλούστατα δεν θα ενδιαφέρει κανέναν τι κάνουμε στην προσωπική μας ζωή και ούτε έχουμε να αποδείξουμε κάτι με το να προκαλέσουμε, πέρα από το τι έχουμε να δείξουμε, ποιοί είμαστε και τι κάνουμε μέσα από την δουλειά μας. Άσε που πολλές φορές όταν προκαλείς συνέχεια καταντά λίγο κουραστικό και γίνεσαι και εμπαθής στους άλλους ανθρώπους.

Χρίστος: Δεν νομίζω ότι είναι σωστό να είναι κάποιος στο προσκήνιο και να προβάλλετε ανελλιπώς με τον ένα τρόπο ή τον άλλον. Η υπερβολική προβολή βλάπτει και στο κάτω κάτω μια δουλειά κάνουμε στην τηλεόραση, άρα δεν υπάρχει κανένας λόγος να προβάλλεις οτιδήποτε άλλο.

Στην ελληνική τηλεόραση έχει γίνει μόδα πλέον η παρουσίαση εκπομπών από παντρεμένα ζευγάρια (Γ.Λιάγκας-Φ.Σκορδά, Π.Κωστόπουλος-Τζ.Μπαλατσινού). Εσείς ως πρωτοπόροι το κάνατε πρώτοι. Πως είναι να δουλεύεις τελικά με τον σύντροφο σου και πως αυτό επηρεάζει την προσωπική ζωή του ζευγαριού;

Στέλλα: Ναι πράγματι, είχαμε συζητήσει με τον Χρίστο πριν λίγες μέρες και λέγαμε ότι ήμασταν το πρώτο ζευγάρι που παρουσιάσαμε μαζί εκπομπή, ακόμα και πιο πριν από τα ζευγάρια της ελληνικής τηλεόρασης. Χαίρομαι γι’ αυτό αλλά και λυπάμαι, γιατί δυστυχώς αυτή την χρονιά δεν ισχύει για μας, γιατί ο Χρίστος επέλεξε να κάνει μόνος του εκπομπή σε άλλο κανάλι.

Τώρα από εμένα η απάντηση στο πως είναι να δουλεύεις με τον σύντροφο σου;; Δεν είναι άσχημα. Εμένα που άρεσε γιατί περνούσαμε τις ώρες εργασίας μαζί και επειδή ήταν Σ/Κ δεν γκρίνιαζε κανένας μας, αφού ήμασταν μαζί. Συζητούσαμε πράγματα και θέματα που μας αφορούσαν και τους δύο και σαφώς θέλαμε και οι δύο την επιτυχία της εκπομπής. Διαφωνίες σαφώς και υπήρξαν και μικροπροβλήματα της δουλειάς αλλά τα ξεπερνούσαμε πολύ εύκολα.

Η χημεία μεταξύ μας στην εκπομπή ήταν πολύ καλή και αυτό το εισπράτταμε καθημερινά και από τον κόσμο. Και κάτι τελευταίο.. Εδώ θέλω να πω ότι με συγκινεί μέχρι και σήμερα η συμπάθεια του κόσμου που μας συναντά στον δρόμο και μας λέει “Μας λείψατε πολύ”. Αυτό για μένα είναι χαρά αλλά και μελαγχολία και καταλαβαίνεις το γιατί.

Χρίστος: Είχαμε αρχίσει με αυτήν την ιδέα που δυστυχώς δεν συνέχισε. Τα πρώτα δυο χρόνια ομολογώ ότι δούλεψε κάπως.. Δεν μας είχαν δώσει όμως το σωστό χρόνο για να το φτιάξουμε όπως έπρεπε..Την τρίτη χρονιά όμως, ήθελαν να μας χωρίσουν. Ελπίζω να μας δοθεί η ευκαιρία να κάνουμε ξανά τηλεόραση μαζί, με τον σωστό τρόπο.

Στέλλα, ποιο ήταν το στοιχείο του χαρακτήρα του Χρίστου που σε κέρδισε σ’ αυτόν;

Από την πρώτη μέρα που τον γνώρισα με κέρδισε η ευγένεια και οι καλοί του τρόποι απέναντι μου. Ήταν gentleman που δυστυχώς αυτό είναι κάτι που δεν το βλέπω πολύ στους άντρες. Ήταν και είναι ευαίσθητος. Έχει πολύ καλό χαρακτήρα και δεν είναι τσιγκούνης σε όλα του..και κυρίως στα συναισθήματα του. Φυσικά όπως όλοι μας έχουμε ελαττώματα, το ίδιο και ο Χρίστος, για να μην απομυθοποιήσουμε τα πράγματα. Κανένας δεν είναι τέλειος.

Χρίστο, πως είναι να είσαι με μια τόσο εντυπωσιακή γυναίκα, που αναμφίβολα έχει πολλές κατακτήσεις;

Αυτό το γνώριζα από την πρώτη στιγμή που ήμουν με την Στέλλα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα και ούτε αντιμετώπισα. Όταν υπάρχει εμπιστοσύνη, αγάπη και πάνω από όλα οικογένεια, αυτά έρχονται σε δεύτερη μοίρα.

Πώς ήρθε η πρόταση γάμου;

Στέλλα: Δεν σας κρύβω ότι όταν η σχέση σοβάρευε και όταν κάναμε κάποιο ταξίδι ή ο Χρίστος ετοίμαζε ωραίο ρομαντικό δείπνο στο σπίτι, ή ήμασταν σε κάποιο ωραίο εστιατόριο, πρόσεχα την ώρα του φαγητού γιατί στο μυαλό μου είχα την εντύπωση ότι τώρα θα γίνει η πρόταση γάμου. Νόμιζα ότι θα βρω το δακτυλίδι στο φαγητό ή σε κανένα γλυκό ή στο ποτήρι με το κρασί και ήμουν πολύ προσεκτική μην το καταπιώ και πνιγώ. Αυτό φυσικά δεν έγινε ποτέ και έλεγα, η φαντασία μου είναι πέρα από την πραγματικότητα. Τελικά το δακτυλίδι ήρθε δώρο από τον Χρίστο με την γέννηση της κόρης μας.

Χρίστος: Δεν ήρθε ποτέ η πρόταση γάμου έτσι όπως το εννοείς. Συζούσαμε για αρκετό χρονικό διάστημα πριν τον γάμο, χωρίς όμως να συζητάμε συνέχεια γι’ αυτόν. Βλέπαμε βέβαια ότι η σχέση μας θα κατέληγε εκεί, χωρίς να γίνει η “επίσημη” πρόταση.

Στέλλα, ήταν επιλογή σου να θέσεις τον εαυτό σου εκτός τηλεόρασης και εδώ και έναν χρόνο περίπου δεν σε βλέπουμε στον τηλεοπτικό αέρα; Πως περνάς τον χρόνο σου; Σου έλειψε η τηλεόραση; Κι αν ναι, με τι θα ήθελες να επιστρέψεις;

Δεν ήταν επιλογή μου να είμαι εκτός τηλεόρασης αλλά έτσι προέκυψε. Δεν θέλω να σκεφτώ και να πιστέψω ότι ήταν επιλογή κάποιον άλλων να είμαι εκτός. Δεν θέλω να είμαι αρνητική αλλά να βλέπω τα πράγματα από την θετική τους πλευρά, όπως και να έρθουν ή προκύψουν. Όπως και να έχουν τα πράγματα, δεν τα βάζω κάτω, έχω βάλει τους στόχους μου και είμαι ανοιχτή σε όποια πρωτότυπη και έξυπνη ιδέα. Εύχομαι να πραγματοποιήσω τους στόχους μου και δεν θα αφήσω κανέναν να μου γκρεμίσει τα όνειρα μου.

Τώρα έχω πιο πολύ ελεύθερο χρόνο με την οικογένεια μου, με τα παιδιά μου και ιδιαίτερα με την μικρή. Κάνουμε πολύ όμορφα πράγματα που με γεμίζουν και το ευχαριστιέμαι. Ασχολούμαι με τα του σπιτιού και με το ινστιτούτο αισθητικής που διατηρώ εδώ και χρόνια

Πόσο εύκολο είναι να συνδυαστεί μια καριέρα στην τηλεόραση και μια οικογένεια με 2 παιδιά;

Είναι τόσο εύκολο όσο εύκολο είναι να συνδυαστεί με μια οποιαδήποτε καριέρα π.χ. γιατρός ή σε ένα δικηγορικό γραφείο ή σε μια οποιαδήποτε δουλειά, γιατί και η τηλεόραση είναι μια κανονική εργασία, όπως όλες τις άλλες. Απλά μέσα από τα ΜΜΕ εκτίθεσαι πιο πολύ. Αν όμως είσαι ισορροπημένη, συγκροτημένη, οργανωμένη και με πόδια που πατάνε γερά στη γη, μπορεί να συνδυαστεί τέλεια, όπως όλες οι δουλειές.

Χρίστο, είσαι ο αγαπημένος μάγειρας της Κυπριακής τηλεόρασης. Πως είναι η συνεργασία σου με το κρατικό κανάλι και ποια είναι τα εμπόδια που συνάντησες εκεί, σε σύγκριση πάντα με τα ιδιωτικά κανάλια;

Ο κόσμος με έχει ταυτίσει με το ΡΙΚ. Όταν είχα κάνει την αλλαγή με αποκαλούσαν ο Χρίστος του ΡΙΚ. Φανταστείτε τη δική μου θέση. Με το κρατικό κανάλι μόνο καλές στιγμές είχα και έχω. Ομολογώ ότι νιώθω σαν στο σπίτι μου.

Διαφορές με τα ιδιωτικά κανάλια σίγουρα θα υπάρχουν αλλά όλα μπορούν να λειτουργήσουν σωστά, αν οι συνεργάτες είναι σωστοί και ειλικρινείς.

Αν μπορούσες να ταυτίσεις την σχέση σου και την πορεία σου με την Στέλλα, με ένα φαγητό, ποιο θα ήταν αυτό;

Μπορώ να πω μόνο γλυκές, πικάντικες και καυτερές γεύσεις. Αυτό τα λέει όλα.

Στο σπίτι ποιος μαγειρεύει;

Στέλλα: Τις πιο πολλές φορές μαγειρεύω εγώ γιατί έχω πιο πολύ χρόνο. Το πρώτο μέλημα μου είναι το φαγητό που θα ετοιμάσω για το μεσημέρι που θα φάνε τα παιδιά. Δεν μπορώ να περιμένω να μαγειρέψει ο Χρίστος που γυρίζει αργά στο σπίτι.

Χρίστος: Όταν έχουμε καλεσμένους μαγειρεύω εγώ και η Στέλλα βοηθάει. Είναι πολύ ωραίο να είμαστε στην κουζίνα μαζί, το διασκεδάζουμε.

Ετοιμάζετε βαλίτσες για Λονδίνο. Τι περιμένετε να προσφέρει αυτό το ταξίδι στην σχέση σας;

Στέλλα: Πάντα ένα ταξίδι για το ζευγάρι, χωρίς τα παιδιά, προσφέρει μια ανανέωση στη σχέση, ξεκούραση από την καθημερινότητα και γέμισμα των μπαταριών μας για την συνέχεια και όσα προκύπτουν στην ζωή μας Πάντα ένα ζευγάρι χρειάζεται και κάποιες μέρες μόνο του. Αυτό είναι πολύ καλό για όλη την οικογένεια, γιατί ξεκουράζεσαι σωματικά αλλά και ψυχικά. Μετά από αυτό το ταξίδι, θα είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε τα διπλάσια στα παιδιά μας και στις υποχρεώσεις μας.

Χρίστος: Πάντα κάθε ταξίδι είναι διαφορετικό. Το να βρίσκεται το ζευγάρι μόνο του, αυτό νομίζω από μόνο του λέει πολλά. Εμείς το κάνουμε κατά καιρούς και είναι πάντα απολαυστικό.

Τι να περιμένουμε από τον καθένα σας αντίστοιχα στο μέλλον;

Στέλλα: Όπως είπα και πριν, βλέπω τα πράγματα από την θετική τους πλευρά. Ότι προκύπτει στη ζωή μου το αντιμετωπίζω με σοβαρότητα και ηρεμία. Φυσικά μερικά πράγματα με καταβάλουν και στεναχωριέμαι όπως όλους τους ανθρώπους άλλωστε. Αλλά με καλή καρδιά, χαμόγελο και καλή διάθεση, προσπαθώ να μεταπηδήσω παρακάτω ξεπερνώντας κάθε εμπόδιο.

Χρίστος: Σίγουρα θέλουμε να κάνουμε καινούρια πράγματα είτε στην τηλεόραση, είτε αλλού. Με τα νέα δεδομένα κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί. Ελπίζω όλα να πάνε καλά και εύχομαι να μας δοθεί η ευκαιρία να κάνουμε κάτι ξεχωριστό μαζί.

Ευχαριστούμε θερμά την διεύθυνση και το προσωπικό των TUBO, CERUTTI, Petit Chalet για την φιλοξενία

Οργάνωση παραγωγής: galastyle

Art & Fashion Photographer: Χάρης Ευαγόρου

Assistant Photographer: Dem Paste

Ενδυματολογική συλλογή: Calia Monoyiou, BIDI Menswear

Παπούτσια: IOANNOU SHOES

Κοσμήματα:Constantinou Jewellery

Make up Artist: Τόνια Μονογιού

Hair Stylist: Zoom on Hair by Κατερίνα Αποστόλου

Προϊόντα Hair Styling: WELLA PROFESSIONEL

Σχόλια