Κουλουράκια Κανέλας
30/07/2019

Μερίδες: 15-20 κομμάτια

Χρόνος Εκτέλεσης:45 λεπτά

Κόστος: €5

Υλικά

  • 500g αλεύρι
  • 250g Βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου.
  • 150g Ζάχαρη Άχνη
  • 1 κ.σ. κοφτή Baking Powder
  • 2κ.σ κοφτές κανέλα
  • 1κ.γ. κοφτό αλάτι
  • 250ml γάλα


Εκτέλεση

Στο κάδο του μίξερ βάζουμε το αλεύρι και το βούτυρο κομμένο σε κύβους. Χτυπάμε με το εξάρτημα για ζύμες μέχρι να διαλυθεί καλά το βούτυρο.

Στη συνέχεια προσθέτουμε τη ζάχαρη, την κανέλα, το baking powder και το αλάτι.

Μόλις ομογενοποιηθούν προσθέτουμε το γάλα και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθεί η ζύμη.

Θα είναι λίγο κολλώδεις αλλά αυτό δεν πρέπει να μας φοβίζει.

Χρησιμοποιώντας μια κοφτή κουταλιά της σούπας πλάθουμε στο επιθυμητό σχήμα και ψήνουμε στον αέρα στους 170ο για 30 λεπτά.

Σχόλια