Φτιάχνουμε τα πιο αφράτα τσουρέκια και τις πιο νόστιμες φλαούνες
24/04/2019

Δύο γλυκά που χωρίς αυτά Πάσχα ΔΕΝ γίνεται. Είναι νόστιμα, αν και θέλουν την ώρα τους για να γίνουν και μας φέρνουν γλυκές αναμνήσεις.

Η παράδοση μας, θέλει το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης οι γυναίκες να ανάβουν τους φούρνους και να αρχίζουν το ζύμωμα. Κάθε χρόνο τέτοια μέρα, οι γειτονιές μοσχοβολάνε.

Δείτε τις συνταγές

Τσουρέκια, το παραδοσιακό γλυκό της Ελλάδας

Φλαούνες, το παραδοσιακό γλυκό της Κύπρου

Δοκιμάστε τα!

Σχόλια